Redaktionen
Senast uppdaterad 22 januari 2020

Lina Lerjéus har över 16 års erfarenhet av att inspirera och vägleda i träning, såväl individuellt som i grupp. Hon arbetar som legitimerad fysioterapeut (sjukgymnast) sedan 2005 och har de sista 7 åren varit anställd av Försvarsmakten. Förutom att bedöma och behandla fysiska besvär, såsom idrotts- och motionsskador, använder hon också träningen som ett viktigt redskap till framgång. Hon älskar att inspirera massan i träning, men skulle aldrig ge ut ”färdiga program” och ”lösningar” till sina klienter– varför göra det då vi alla är olika? Ju mer man lär sig om människokroppen och ju fler människor man möter, desto ödmjukare blir man!

Linas träningserfarenheter är bred; har coachat inom såväl styrketräning, gruppträning och rehab, men också motionärer och elitidrottare, såväl enskilt som i lag. Hon är en av de som arbetat fram Försvarsmaktens träningsplattform och app – FMTK, Försvarsmaktens Träningsklubb. Anlitas som ”expertis” av Försvarsmakten när det gäller frågor kring träning och FMTK.

Hennes egna träningserfarenheter är ffa inom längdskidor, löpning, kajak, cykel och styrketräning.

Det viktigaste hon har att säga om träning är ATT! Med det vill hon säga ATT röra på sig är det viktigaste, inte hur långt, tungt eller i vilken form.

Fakta:
Namn: Lina Lerjéus
Ålder: Född -81
Jobb: Legitimerad fysioterapeut, Försvarsmakten.
Bor: Skövde
Familj: Man, två barn, hund.
Intresse förutom träning: friluftsliv, matlagning, foto.

 

Det går inte längre att skicka in frågor till experten.

Redaktionen
Publicerad 24 april 2017, senast uppdaterad 22 januari 2020