Redaktionen
Senast uppdaterad 30 september 2019

Dagens Hälsa lanserades i mars 2016 av Healthcare Media och är en nyhetssajt med fokus på hälsa, vetenskap och sjukvård.

En av sajtens uppgift är att mjuka upp det vetenskapliga språket och därmed öka medvetenheten kring trovärdig forskning och dess bidragande faktorer till gemene man – och kvinna. Någonting vi själva saknade i dagens mediaflöde.

De nyheter och ämnen vi presenterar baseras på rådande vetenskap. Vi drar oss inte för att belysa det kontroversiella eller ompröva det vedertagna allt eftersom att ny evidens framkommer i takt med att samhället och vetenskapen utvecklas.

Vi vill hjälpa dig att hjälpa andra

På Dagens Hälsa vill vi gärna belysa din berättelse. Att få dela med sig av sin sjukdomshistoria kan kännas befriande för många, och samtidigt vara till stor hjälp för andra med samma diagnos. Vi jobbar därför aktivt med att låta personer som dagligen kämpar med en diagnos, dela med sig av sin berättelse på sajten.

En del av Healthcare-nätverket

Dagens Hälsa är en del av Healthcare-nätverket som är Sveriges största hälsonätverk med över 300 hemsidor om sjukvård och hälsa. Med Bättre hälsa för alla som ledord är nätverkets huvuduppgift att sprida information om olika sjukdomar, behandlingar och ge tips och råd till allmänheten på ett lättillgängligt sätt. 

Healthcare-nätverket ägs och drivs av Healthcare Media AB, org nr: 556867-3213.

Redaktionen
Publicerad 19 mars 2016, senast uppdaterad 30 september 2019