Redaktionen
Senast uppdaterad 8 oktober 2020

Ända sedan coronapandemins start tidigare i år har så gott som samtligas levnadssätt påverkats, vissa mer än andras. Reseindustrin tog tidigt kraftigt med stryk i samband med virusets intåg, men allt eftersom har fler och fler åter börjat resa. Under höstlovsveckan väntas resandet öka – något som gör att smittspridningen kan göra detsamma.

Andningsskydd – ett bättre alternativ
I butiker, restauranger, kollektivtrafiken likväl som runt stan går det att se många bärandes på enkla munskydd, en skarf eller bandanas. Det är något som många kan tro skyddar mot virusinfektion; faktum är att skyddet är högst begränsat, och att det enbart ger väsentlig effekt om samtliga ute till vardags också bär ett hela tiden. Munskyddets vara eller icke vara i samhället har varit ett hett debattämne på senare tid.

Läs mer om AirQUEEN här

Social distansering har varit och är det bästa sättet att undvika smitta på, men i restider är det något som är smått oundvikligt. Oavsett om det handlar om flyg, båt eller tåg är det lätt att hamna nära andra, vilket har gjort att WHO har rekommenderat de i riskgrupp att använda sig av andningsskydd. Andningsskydd är vanligt förekommande i Sydkorea, vilket kan vara en av flera faktorer till att landet klarat av covid-19-krisen bättre än många andra. Deras andningsskydd har i våras hindrats att skickas utomlands genom olika exportförbud – men de koreanska myndigheterna tillåter just nu en export på 50 procent av all inhemsk produktion.

Godkänd för allmän försäljning
Andningsskyddsmasken AirQUEEN finns att köpa på Mojuras hemsida och är alltså det första koreanska andningsskyddet att bli godkänt för allmän försäljning i Europa, detta tack vare dess CE-märkning. Mojura säljer dessa skydd till allt ifrån sjukvården och taxibolag, till dig som privatperson som vill nyttja dem vid exempelvis resor. De som testat AirQUEEN menar alla att andningsskyddet är mycket lättare att andas genom, en egenskap som i kombination med hög filtrering och vattentäthet gör dem lämplig vid längre resor.

Du som vill köpa AirQUEEN kan enkelt beställa skydden via Mojuras hemsida, alternativt genom att klicka på länken nedan.

Köp AirQUEEN i dag – klicka här

Redaktionen
Publicerad 7 oktober 2020, senast uppdaterad 8 oktober 2020